24 Eylül 2013 Salı

Maybelline Affinitone Warm Copper Allık

   Yazı bir hayli arkamızda bırakmış,serin sonbahar günlerine merhaba demişken geç kalmış bir bronzer-allık yazısı yazmaya karar verdim.Hazır tenlerimiz hala bronzken şöyle birkaç hafta daha bronzerlar elimizin altında olur diye düşünerek başlıyorum Maybelline Warm Copper’ı yazmaya.

   Bronzer diye başladığıma bakmayın warm copper aslında bir allık.Sadece bronz tene güzel giden bir tonda.Sürdüğünüzde teninize ekstra bir bronzluk vermiyor.

   Ürün dikdörtgen,şeffaf kapaklı ambalajda,küçük bir aplikatörle geliyor.Aplikatörü diğer birçok allıkta olduğu gibi işlevsiz,tamamen aksesuar.Bu aplikatörle yeterli ürün almak imkansıza yakın.




   Warm copper,içinde altın rengi simler barındıran açık bir kahverengi.Sedefli,ışıl ışıl bir yapısı yok.İlginçtir ki,allık mat yapıda ama içinde altın rengi simler var.Simli bir pudra gibi.Pigmentasyonu pek başarılı değil.Farklı fırçalarla da yeterince ürün aldığınıza ikna olamıyorsunuz bir türlü.Sert bir yapıda ve fırçayla ne kadar kazırsanız kazıyın tozmuyor.




    Yüzüne belli belirsiz bir bronzluk katmak isteyenlerin kesinlikle sahip olması gereken bir allık.Eğer bronzer tarzı ürünleri kullanmak istiyor ama yüzünde tüp patlamış görüntüsünden korkuyorsanız,kararında bir bronzluk ve ışıltı veren warm copper’a bir bakın derim.Watsons ve Gratislerde bulabilirsiniz J

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder