26 Ağustos 2013 Pazartesi

Avon Colortrend Lipstick Ready to Go/Coral You Later


   Avon'un yeni çıkan şeker mi şeker kalem rujlarından bahsedeceğiz bu yazıda.Şeker diyorum çünkü,insan görür görmez ambalaja vuruluyor önce.İncecik,tam çantaya atmalık tam anlamıyla kalem boyutunda rujlar bunlar.




   Bende iki rengi var:ready to go ve coral you later.Genel olarak baktığımızda asansörlü amabalaja sahipler.Hoş bir kokuları var ve sürümleri gayet rahat.En güzel yanı pigmentasyonlarının çok iyi oluşu.Ambalajdaki rengi birebir dudağınızda da elde edebiliyorsunuz.Normal bir lipstickten farklı olarak biraz daha sert yapıdalar.Sürerken hem renk pigmentasyonu hem de sürüm açısından bir pastel boya hissi veriyorlar.Günlük makyajda kullanılabilecek 5 renk seçeneğine sahipler.




   Tek tek incelemek gerekirse;ready to go mavi alt tonlu koyu bir kırmızı.Tam bir kış ruju.Coral you later ise altın ışıltılı bir şeftali.Bronz tene çok yakışacak,bronz makyajların vazgeçilmezi olacak cinsten.




 Colortrend kalem rujların tek sorunu yeterince nem vermemeleri.Eğer kuru dudaklara sahipseniz ruju sürdükten sonra dudaklarınız çok kuru olduğundan şikayet edebilirsiniz.Bunun için,ruju uyguladıktan sonra üzerinden bir lip balmla geçerseniz eminim daha memnun kalırsınız.

   Ben ikisini kampanyadan 13-14 lira civarında almıştım.Bir alana bir bedavaydı.Sanırım kampanyasızken bir tanesi bu fiyat.


Swatch


Umarım siz de memnun kalırsınız :)




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder